News Flash:

Rulada aurie

14 Aprilie 2011
1236 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulada aurie
Ingrediente: 4-5 cartofi, 1 fir de ceapa verde, 2 catei de usturoi, 50 g sunca, 5 oua fierte, 2 oua crude, 1 lg ulei, 5 masline verzi, patrunjel, ridichi. Mod de preparare: Am pus cartofii la fiert, apoi i-am facut piure (am pus si o lingura de margarina). Sunca se taie marunt si se caleste impreuna cu ceapa si usturoiul taiat marunt. Dupa ce s-au racit, le-am amestecat cu pireul. Se taie marunt vreo 5 masline verzi umplute cu gogosar. Se tapeteaza tava de chec cu folie de aluminiu, se pune un strat subtire de piure si se aseaza cele 5 oua in sir indian. Se acopera cu restul de piure. Se bat doua oua spuma, se adauga verdeturi uscate - patrunjel si telina si se rastoarna peste rulada. Am lasat la cuptor vreo 25 de min., pana a devenit exact asa cum trebuie: aurie! Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca. Se decoreaza cu felii de ridiche si putin patrunjel.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulada
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1233 viz    0 com
1089 viz    0 com
1335 viz    0 com
3307 viz    0 com
1651 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1640 (s) | 23 queries | Mysql time :0.010534 (s)