News Flash:

Rulada aperitiv cu sunca si cascaval

15 Iunie 2016
3347 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

50 gr unt
150 gr cascaval de buna calitate
1 ou fiert
3-4 masline
50 gr sunca
1 feliuta gogosar murat

Mod de preparare:

Oul il dam pe razatoare, sunca o taiem cubulete, la fel si maslinele si gogosarul. Separat frecam putin untul sa se desfaca si adaugam apoi oul, sunca, maslinele si gogosarul.
Rulada aperitiv cu cascaval (rulada21)   imagine retetaPunem apa la fiert intr-o oala si cand apa da in clocot , „aruncam” felia de cascaval in apa si o lasam 1 minut 2 pana se inmoaie. O scoatem , pe masa de lucru intindem o folie de plastic, peste ea punem cascavalul si il intindem cu un sucitor ca o foaie subtire.
Adaugam umplutura si rulam strans.
Punem rulada intr-o folie de aluminiu si o lasam la frigider cateva ore.
Taiem cu un cutit bine ascutit .Puteti sa incercati si alte umpluturi doar sa puneti neaparat si unt .
Pozele nu sunt foarte reusite dar va asigur ca este foarte buna si aspectuoasa.

Reteta de rulada cu sunca si cascaval ne este recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulada sunca rulada cascaval rulada aperitiv
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1650 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015413 (s)