News Flash:

Rulada aperitiv "Alba-ca-Zapada" - Un aperitiv fin

30 Septembrie 2016
33941 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

130 gr smantana (sau maioneza)
4 oua crude
putin marar
1 morcov
piper negru

Pentru umplutura:
100 gr branza de vaci
cateva frunze de marar
1 catel de usturoi
60 gr maioneza

Mod de preparare:

1. Baga branza in congelator pentru vreo 20 de minute.
2. Bate cu telul ouale, sarea si piperul.
3. Adauga 130 gr smantana. Omogenizeaza.
4. Pregateste mici decoratiuni din morcov. Mai intai taie-l rondele, apoi decupeaza din ele floricele.
5. Tapeteaza o tava dreptunghiulara cu hartie de copt.
6. Pune floricelele in ea, impreuna cu crengutele intregi. Trebuie sa arate ca o crenguta inflorita.
7. Toarna cu grija peste floricele compozitia cu smantana. Bagata tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru 10 minute.
8. Marunteste foarte bine branza si amestec-o cu maioneza si cu usturoiul zdrobit.
9. Scoate tava din cuptor, las-o sa se raceasca putin, dupa care rastoarn-o pe o folie alimentara, cu tot cu hartia de copt. Ai grija cum o indepartezi, ca sa nu strici modelul.
10. Intinde pe ea, cat mai uniform, umplutura, apoi ruleaza incet. Inveleste in folie alimentara si baga in frigider pentru cel putin 2 ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rulada aperitiv rulada branza rulada smantana
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1808 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019258 (s)