News Flash:

Rulada aperitiv

9 Iunie 2011
4777 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulada aperitiv
Ingrediente: Pentru blat: 5 oua 70 g faina 20 g amidon alimentar 100 g maioneza sare piper 75 g unt masline negre rondele patrunjel verde Pentru umplutura: 450 g crema de branza Almete cu smantana 130 g sunca Sissi 1 ardei gras rosu sare piper Mod de preparare: Taiem untul cubulete. Rondelele de masline le trecem pe sub un jet de apa si le punem la scurs intr-o strecuratoare. Spalam patrunjelul verde si il tocam foarte, foarte marunt. Taiem sunculita cubulete. Spalam ardeiul gras il tocam cubulete. Incepem sa pregatim unplutura. Punem intr-un bol crema de branza, adaugam peste ardeiul gras tocat marunt, sunculita tocata marunt, condimentam cu piper si sare dupa gust, adaugam maioneza si incepem sa amestecam totul, pana obtinem o compozitie omogena. Dupa ce am pregatit umplutura, incepem sa pregatim blatul de rulada. Spargem 5 oua intr-un castron si mixam bine de tot, pana obtinem o spuma. In spuma de oua adaugam cubuletele de unt, maioneza, condimentam cu piper si sare dupa gust si mixam din nou, pana toate ingredientele se inglobeaza complet. In compozitia rezultata adaugam faina, amidonul si incepem sa mixam din nou, pana se inglobeaza totul bine si obtinem compozitia finala. Tapetam o tava cu hartie de copt, inclusiv marginile tavii, iar daca nu stau in sus, ungeti putin tava cu ulei, apoi puneti hartia de copt. Turnati in tava compozitia pentru blatul rulazii si nivelati usor cu o spatula. Pe toata suprafata compozitiei din tava puneti randuri de rondele de masline si ici, colo cuiburi de patrunjel verde tocat marunt. Introducem tava in cuptorul preincalzit si coacem blatul timp de 10 minute la 200 grade Celsius. Intre timp, pana se coace blatul, luam un prosop de bucatarie si il umezim putin. Dupa ce blatul s-a copt, il scoatem din cuptor, foarte rapid punem deasupra tavii un tocator mare de lemn, intoarcem tava cu fundul in sus si scoatem blatul pe tocator. Mutam apoi usor blatul, fara sa il rupem pe prosopul umezit si il rulam strans, cat este inca fierbinte. Il lasam rulat in prosop, pana se raceste complet. Atentie, blatul trebuie asezat pe prosop cu fata in jos, asa incepem sa rulam, pentru ca rulada sa aiba un aspect frumos. Dupa ce s-a racit blatul rulazii, il desfacem din prosop, il ungem uniform, pe intreaga suprafata cu compozitia de branza pe care am facut-o in prealabil si incepem sa il rulam strans, pana obtinem o rulada. Intindem o folie de celofan pe masa, mutam cu grija rulada pe folie si incepem sa rulam folia pe rulada strans. Punem rulada la rece si o servim dupa cel putin 5-6 ore, timp in care o lasam sa se inbine gusturile si sa se fixeze mai bine. sursa articol: http://gourmandine.ro sursa fotografie: http://www.divahair.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bolle ulei vegetal ardei gras supa
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2655 viz    0 com
892 viz    0 com
1488 viz    0 com
1092 viz    0 com
1109 viz    0 com
4328 viz    0 com
3163 viz    0 com
3507 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1735 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013438 (s)