News Flash:

Rozmarin cu usturoi

11 Decembrie 2012
1727 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2-3 crengute rozmarin
750 ml ulei de masline
1-2 catei usturoi

Mod de preparare:
 
Curata frunzele de rozmarin de pe tulpina, apoi pune-le intr-un mojar si striveste-le usor. Curata cateii de usturoi si taie-i cat mai marunt. Pune frunzele de rozmarin si usturoiul intr-o sticla, apoi acopera ingredientele cu ulei de masline. Sigileaza bine sticla si depoziteaz-o intr-o camara intunecata, pentru minimum doua saptamani. Serveste acest ulei aromat in diverse salate, cu bruschete sau cu fripturi.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

crengute rozmarin usturoi mojar sticla bruschete fripturi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2010 viz    0 com
3177 viz    0 com
4651 viz    0 com
4089 viz    0 com
1078 viz    0 com
2125 viz    0 com
2624 viz    1 com
8177 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1546 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013969 (s)