News Flash:

Rosii uscate puse pe iarna

1 Septembrie 2017
4301 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7601 RON (-0.0024)
USD: 4.2755 RON (+0.0117)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 kg rosii
2 linguri ulei de masline

Citeste si Bunica ma rasfata in fiecare iarna cu aceste bunatati - Rosii murate cu usturoi, ca-n copilarie

Mod de preparare:

Incalzeste cuptorul la 93 grade Celsius. Spala rosiile si usca-le bine, apoi elimina semintele/sucul/interiorul fiecarei rosii. Taie rosiile mici in sferturi si rosiile mai mari in bucati mici. Daca vrei sa lasi bucati mai mari de rosii, inteapa de cateva ori cu un cutit partea cu piele pentru a le ajuta sa se usuce uniform.
Imprastie rosiile taiate pe o foaie de copt si stropeste-le cu ulei de masline – amesteca bine.

Pune rosiile in cuptor si lasa-le acolo pana cand marginile se strang iar rosiile se reduc in marime cu aproximativ 1/3, timp de 2 – 3 ore, in functie de cat de suculente au fost rosiile. Timpul poate fi prelungit si pana la 8 ore.
Rosiile uscate pot fi depozitate in frigider sau congelator, sau acoperite cu ulei de masline.

preluat de pe likeachef
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii celsius congelator
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1728 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015170 (s)