News Flash:

Rosii uscate in ulei de masline

21 August 2013
1998 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Rosiile deshidratate sunt absolut delicioase, fie ca le mananci simple, ca gustare, fie ca le incluzi in retete. Noua ne plac foarte mult, asa ca iti propunem sa le faci acasa, in loc sa le cumperi de la supermarket. Iata cum trebuie sa procedezi.

Ai nevoie de:
Rosii-pruna (romane)
Sare
Ulei de masline
Busuioc, usturoi, rozmarin – condimente dupa preferinta

Pasul 1: Preincalzeste cuptorul la 95 grade Celsius.
Pasul 2: Spala rosiile si taie-le in jumatate. Scoate-le semintele.
Pasul 3: Pregateste tavile: acopera-le cu foi de copt, aranjeaza rosiile si presara-le cu sare, dupa gust. Daca vrei, poti folosi si busuioc.
Pasul 4: Coace rosiile pana se usuca - ar trebui sa dureze 4-6 ore.
Pasul 5: Pune rosiile uscate in borcane si toarna peste ele ulei de masline, pana le acoperi. Aici, in functie de preferinte, poti sa adaugi si alte condimente.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosiile deshidratate supermarket rosii-pruna
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2467 viz    0 com
2283 viz    0 com
3011 viz    0 com
4683 viz    0 com
11295 viz    0 com
2445 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1599 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014255 (s)