News Flash:

Rosii uscate in ulei de masline

21 August 2013
1956 Vizualizari | 0 Comentarii
Rosiile deshidratate sunt absolut delicioase, fie ca le mananci simple, ca gustare, fie ca le incluzi in retete. Noua ne plac foarte mult, asa ca iti propunem sa le faci acasa, in loc sa le cumperi de la supermarket. Iata cum trebuie sa procedezi.

Ai nevoie de:
Rosii-pruna (romane)
Sare
Ulei de masline
Busuioc, usturoi, rozmarin – condimente dupa preferinta

Pasul 1: Preincalzeste cuptorul la 95 grade Celsius.
Pasul 2: Spala rosiile si taie-le in jumatate. Scoate-le semintele.
Pasul 3: Pregateste tavile: acopera-le cu foi de copt, aranjeaza rosiile si presara-le cu sare, dupa gust. Daca vrei, poti folosi si busuioc.
Pasul 4: Coace rosiile pana se usuca - ar trebui sa dureze 4-6 ore.
Pasul 5: Pune rosiile uscate in borcane si toarna peste ele ulei de masline, pana le acoperi. Aici, in functie de preferinte, poti sa adaugi si alte condimente.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosiile deshidratate supermarket rosii-pruna
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2422 viz    0 com
2238 viz    0 com
2945 viz    0 com
4622 viz    0 com
11234 viz    0 com
2397 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1527 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013936 (s)