News Flash:

Rosii uscate

31 Mai 2013
1951 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 kg rosii lunguiete
ulei de masline cat cuprinde
boabe de piper
sare
piper
busuioc frunze (ca am busuiocul in balcon)
oregano
patrunjel uscat
rozmarin
4 catei de usturoi
1 ardei iute

Mod de preparare:

Am spalat rosiile, le-am sters si le-am taiat pe jumatate. Am pregatit tava, punand hartie de copt. Apoi am asezat rosiile, cu partea taiata in sus, presarandu-le cu sare si piper. Am lasat rosiile la foc mic cca  3 ore jumatate (in toate retetele pe care le-am gasit scria ca temperatura trebuie sa fie ridicata, ceea ce nu-i chiar bine... am constatat ca incep sa se arda si am dat focul la minim). Apoi le-am sos pe un fund de lemn si le-am lasat inca o ora sa se odihneasca.
Dupa ce s-au racit am pregatit o parte apa - o parte otet si am oparit rosiile in aceasta zeama.
Le-am lasat sa se scurga intr-o strecuratoare. Apoi am pus rosiile in borcan, adaugad busuioc, oregano, rozmarin, patrunjel, ardeiul iute taiat bucati, boabele de piper si usturoiul taiat bucati. Am umplut borcanul cu ulei, am strans bine capacul si l-am dat la frigider pentru 5 zile.

Rosii uscate recomandate de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii lunguiete sare busuioc frunze usturoi rosii uscate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2539 viz    0 com
2833 viz    0 com
2659 viz    0 com
2917 viz    0 com
1987 viz    0 com
3372 viz    0 com
4928 viz    0 com
2284 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1630 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013984 (s)