News Flash:

Rosii umplute - Reteta foarte usoara

1 Martie 2016
1611 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 oua
100 gr cascaval ras
3 rosii mari
80 gr sunca sau bacon
2 linguri de ulei
busuioc
sare
piper

Mod de preparare:

Taie un capac rosiilor si scobeste-le interiorul cu ajutorul unei lingurite. Ai grija sa nu le rupi. Adauga cascavalul ras, baconul si ouale. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust si adauga busuioc.
Infasoara-le apoi in folie de aluminiu si coace-le la cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius pana cand ouale se coc complet.
Serveste-le calde alaturi de felii de paine prajita.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rosii umplute rosii bacon rosii cascaval aperitiv rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6245 viz    0 com
2901 viz    0 com
1957 viz    0 com
3192 viz    0 com
2366 viz    0 com
1719 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1606 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023342 (s)