News Flash:

Rosii umplute cu ton si stafide

21 Februarie 2013
2697 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g firimituri de paine
350 g ton (conserva)
2 linguri ulei de masline
8 rosii
1 ceapa tocata
1 lingurita scortisoara
2 catei de usturoi zdrobiti
2 linguri busuioc tocat
50 g stafide

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 200 grade. Taiem capacel la fiecare rosie si scoatem miezul si semintele. Tocam pulpa. Presaram sare peste rosii si le asezam intr-o tava. Incingem ulei intr-o tigaie si punem la calit ceapa cu usturoi si scortisoara. Dupa un minut adaugam tonul, rosiile tocate, busuiocul si stafidele. Amestecam timp de 2 minute si apoi transferam compozitia intr-un bol. Adaugam firimiturile si asezonam cu sare. Umplem rosiile cu aceasta compozitie si bagam la cuptor timp de 20 de minute. Se servesc calde.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ton conserva rosii ceapa tocata scortisoara busuioc tocat stafide tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

7531 viz    0 com
3645 viz    0 com
2758 viz    0 com
2777 viz    0 com
2099 viz    0 com
1522 viz    0 com
2759 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1790 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023785 (s)