News Flash:

Rosii umplute cu salata de vinete

15 Iunie 2011
3619 Vizualizari | 0 Comentarii
Rosii umplute cu salata de vinete1
Ingrediente: 8 buc. rosii salata de vinete Mod de preparare: Se aleg rosii de marime potrivita, preferabil din soiul oval. Se taie un capacel in partea in care este codita si pe acolo se scobeste cu grija, cu o lingurita. Se scoate pulpa si apoi se asaza rosia cu gaura in jos pe o tava sa se scurga bine. Pentru a umple rosiile cu salata de vinete se pot folosi ustensile pentru ornat. sursa articol: http://www.sfaturiculinare.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

retete vegetariene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1103 viz    0 com
2507 viz    0 com
5727 viz    0 com
1115 viz    0 com
1689 viz    0 com
1038 viz    0 com
1138 viz    0 com
1772 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1516 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013371 (s)