News Flash:

Rosii umplute cu salata de vinete

15 Iunie 2011
3964 Vizualizari | 0 Comentarii
Rosii umplute cu salata de vinete1
Ingrediente: 8 buc. rosii salata de vinete Mod de preparare: Se aleg rosii de marime potrivita, preferabil din soiul oval. Se taie un capacel in partea in care este codita si pe acolo se scobeste cu grija, cu o lingurita. Se scoate pulpa si apoi se asaza rosia cu gaura in jos pe o tava sa se scurga bine. Pentru a umple rosiile cu salata de vinete se pot folosi ustensile pentru ornat. sursa articol: http://www.sfaturiculinare.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1213 viz    0 com
2677 viz    0 com
6002 viz    0 com
1209 viz    0 com
1816 viz    0 com
1172 viz    0 com
1226 viz    0 com
1897 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1380 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015358 (s)