News Flash:

Rosii umplute cu pasta de branza

6 Decembrie 2016
1557 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 felii sunca de Praga
4 linguri branza de vaci mai grasa
2 linguri smantana
putina sare
1 lingurita marar verde

Mod de preparare:

Punem toate ingredientele in blender si le mixam pana obtinem o crema fina. Daca este cazul puteti sa mai adaugati smantana. Rosiile le taiem un capacel si le scobim, apoi le lasam sa se scurga pe un servet de hartie cu fata in jos.
Le umplem cu spritul si le ornam cu o frunzulita de patrunjel verde.

Sfat:
Puteti inlocui smantana cu maioneza. In acest caz puneti jumatate din cantitate.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii umplute aperitiv rosii antreuri rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1615 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020056 (s)