News Flash:

Rosii umplute cu oua

4 Mai 2011
2935 Vizualizari | 0 Comentarii
Rosii umplute cu oua
Ingrediente: - rosii potrivit de mari - oua, cate rosii - putin unt - putina telemea sau cascaval - sare, - piper, - verdeata tocata fin Mod de preparare: Alegi rosiile potrivit de mari, tai capacul, le scobesti cu lingurita, le sarezi si le pui cu gura in jos pret de 10 min. Dupa care, pui rosiile intr-o tava (preferabil yena) unsa putin cu ulei sau unt. In fiecare rosie, spargi cate un ou. Deasupra pui putin piper, putin unt, verdeata tocata si cascaval sau telemea rasa. Dai tava la cuptor, la 180 grade, pana se incheaga bine oul. Cand e aproape gata, razi telemea sau cascaval si le mai dai pret de cateva minute.  Sunt bune, bune calde, iar daca nu-ti cade rau poti pune si o lingurita de smantana inainte de servire.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oua pane rosii oua unt bacon cascaval verdeata tocata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1776 viz    0 com
2576 viz    0 com
2909 viz    0 com
941 viz    0 com
3367 viz    0 com
2747 viz    0 com
1025 viz    0 com
3265 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1513 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014137 (s)