News Flash:

Rosii umplute cu oua

4 Mai 2011
2970 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Rosii umplute cu oua
Ingrediente: - rosii potrivit de mari - oua, cate rosii - putin unt - putina telemea sau cascaval - sare, - piper, - verdeata tocata fin Mod de preparare: Alegi rosiile potrivit de mari, tai capacul, le scobesti cu lingurita, le sarezi si le pui cu gura in jos pret de 10 min. Dupa care, pui rosiile intr-o tava (preferabil yena) unsa putin cu ulei sau unt. In fiecare rosie, spargi cate un ou. Deasupra pui putin piper, putin unt, verdeata tocata si cascaval sau telemea rasa. Dai tava la cuptor, la 180 grade, pana se incheaga bine oul. Cand e aproape gata, razi telemea sau cascaval si le mai dai pret de cateva minute.  Sunt bune, bune calde, iar daca nu-ti cade rau poti pune si o lingurita de smantana inainte de servire.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oua pane rosii oua unt bacon cascaval verdeata tocata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1830 viz    0 com
2622 viz    0 com
3049 viz    0 com
991 viz    0 com
3433 viz    0 com
3389 viz    0 com
1092 viz    0 com
3321 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1683 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019690 (s)