News Flash:

Rosii umplute cu oua

4 Mai 2011
3065 Vizualizari | 0 Comentarii
Rosii umplute cu oua
Ingrediente: - rosii potrivit de mari - oua, cate rosii - putin unt - putina telemea sau cascaval - sare, - piper, - verdeata tocata fin Mod de preparare: Alegi rosiile potrivit de mari, tai capacul, le scobesti cu lingurita, le sarezi si le pui cu gura in jos pret de 10 min. Dupa care, pui rosiile intr-o tava (preferabil yena) unsa putin cu ulei sau unt. In fiecare rosie, spargi cate un ou. Deasupra pui putin piper, putin unt, verdeata tocata si cascaval sau telemea rasa. Dai tava la cuptor, la 180 grade, pana se incheaga bine oul. Cand e aproape gata, razi telemea sau cascaval si le mai dai pret de cateva minute.  Sunt bune, bune calde, iar daca nu-ti cade rau poti pune si o lingurita de smantana inainte de servire.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane rosii oua unt bacon cascaval verdeata tocata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1926 viz    0 com
2720 viz    0 com
3278 viz    0 com
1101 viz    0 com
3570 viz    0 com
4102 viz    0 com
1188 viz    0 com
3451 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1747 (s) | 29 queries | Mysql time :0.020713 (s)