News Flash:

Rosii umplute cu orez si ciuperci

1 Aprilie 2013
4094 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 g orez cu bob brun
250 ml apa
8 rosii
1 ceapa verde tocata
50 g branza data prin razatoare
50 g ciupercute tocate
1 lingura patrunjel tocat

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 160 grade. Intr-o craticioara punem orezul la fiert in apa. Dupa ce da in clocot reducem focul la minim, acoperim vasul si lasam sa fiarba timp de 25 de minute. Lasam apoi vasul acoperit inca 10 minute. Taiem capacele la fiecare rosie. Scoatem pulpa cu o lingura si o zdrobim. Amestecam orezul fiert cu pulpa, ceapa, 25 g de branza, ciuperci si patrunjel. Umplem rosiile cu acest amestec si presaram branza ramasa pe deasupra. Asezam rosiile intr-o tava pe care o bagam la cuptor timp de 30 de minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii umplute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1573 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014414 (s)