News Flash:

Rosii umplute cu orez si carne de curcan

21 August 2013
1890 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g piept de curcan
6-7 rosii mai mari
1 ceasca orez
2 cepe
1 ardei
2 morcovi
1 lingura bulion

Mod de preparare:


Rosiile se spala si li se taie partea de sus aproape de tot. Se scoate miezul si se lasa la scurs. Se calesc legumele intr-o lingura de ulei (+ miezul rosiilor), se adauga orezul si o cana de apa. Se lasa putin la foc mic sa  scada apa. Se da jos de pe foc si se adauga pieptul tocat la masina si sare dupa gust. Rosiile se umplu cu amestecul rezultat si se pun in tava unsa cu ulei. Daca mai ramane compozitie se aseaza in locurile libere dintre rosii. Se da la cuptor 1 ora la foc mic. Din cand in cand se mai adauga cate o ceasca de apa fiarta. Se serveste cu verdeata daca avem.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez ardei morcovi bulion foc mic apa fiarta verdeata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1620 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017893 (s)