News Flash:

Rosii umplute cu orez

3 Iunie 2011
1052 Vizualizari | 0 Comentarii
Rosii umplute cu orez
Ingrediente: 1 kg rosii proaspete 150 ml ulei 125 g orez 200 g ceapa 50 g morcovi 50 g pastarnac 50 g patrunjel radacina 100 g pasta de tomate 20 g zahar 1 legatura marar verde 1/2 cub Maggi de gaina sare piper Mod de preparare: Rosiile se spala, se taie partial si li se scoate miezul cu o lingurita. Orezul se alege de impuritati si se spala. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Morcovii, pastarnacul si patrunjelul se curata, se spala si se taie felii. Pasta de tomate se dilueaza in 200 ml apa. Patrunjelul si mararul verde se curata, se toaca marunt. Jumatate din cantitatea de ceapa se caleste in 50 ml ulei si 50 ml apa. Se adauga orez, 300 ml apa, jumatatea de cub MAGGI, sare, piper si 20 g zahar, amestecand continuu pentru a nu se lipi de vas. Dupa 5 minute de fierbere, se acopera vasul cu un capac si se introduce la cuptor aproximativ 15 minute. Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca. Se adauga jumatate din cantitatea de patrunjel si marar verde. Umplem rosioarele, dupa care le asezam intr-o tava. Separat se prepara un sos din ulei (150 ml), morcovi, pastarnac, patrunjel, 200 g ceapa, pasta de tomate si sare. Dupa fierbere, sosul se paseaza si se adauga peste rosii. Se introduc 15 minute la cuptor. Se serveste rece sau cald, cu patrunjel verde deasupra. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.bucatarul.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rosii delikat leustean ardei umpluti paste farfalle
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4248 viz    0 com
3021 viz    0 com
3375 viz    0 com
1266 viz    0 com
927 viz    0 com
2394 viz    0 com
885 viz    0 com
3684 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1504 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018678 (s)