News Flash:

Rosii umplute cu crema de peste

15 Aprilie 2011
2413 Vizualizari | 0 Comentarii
Rosii umplute cu crema de peste
Ingrediente: - 12 rosii medii, bine coapte si tari - 2 lamai medii - 2 linguri mari margarina vegetala - 4 linguri mari maioneza de post - 2 cutii conserva peste (sardele, ton, hering) - sare, piper verde Mod de preparare: - Se spala foarte bine rosiile, apoi cu un cutit ascutit se taie in doua, pe mijloc, iar miezul se scobeste usor, cu ajutorul unei lingurite. - Se scurg bine conservele de peste, de ulei sau suc propriu, apoi se zdrobeste pestele cu furculita si se amesteca cu maioneza de post, sare, piper verde, suc de lamaie si margarina vegetala. - Se umplu jumatatile de rosie cu acest amestec, apoi se aseaza intr-o tava unsa cu margarina si se da la cuptor timp de 15 minute. - Se pun pe un platou intins si se presara patrunjel deasupra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1270 viz    0 com
1283 viz    0 com
1132 viz    0 com
1425 viz    0 com
3373 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1644 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017652 (s)