News Flash:

Rosii umplute cu ciuperci

10 August 2012
1578 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

1 kg rosii
40 g branza
25 ml ulei
125 g ciuperci
o ceapa
usturoi
ghimbir

1 galbenus
patrunjel tocat
sare


Mod de preparare:

Se spala rosiile, li se scot capacelele si miezul si se pun cu gura in jos pentru a se scurge de seama. In acest timp se fierb inabusit ciuperci, uleiul, usturoiul, ceapa, ghimbirul si sarea. Se ia de pe foc, se pun galbenusul, branza si patrunjelul si se amesteca bine. Cu acest mix se umplu rosiile, se pun toate intr-o tava unsa cu putin ulei si se dau la cuptor. Din cand in cand se stropesc cu sosul din cratita. Cand au inceput sa prinda o culoare putina rumenie se scot si se servesc.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii branza ulei ciuperci ceapa usturoighimbir galbenus mix cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2465 viz    0 com
2095 viz    0 com
1985 viz    0 com
1355 viz    0 com
1393 viz    0 com
3037 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1502 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019252 (s)