News Flash:

Rosii umplute cu ciuperci

29 Mai 2013
3224 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

rosii
50 g unt
250 g ciuperci taiate marunt
150 g smantana
1 galbenus
1 lingura faina
patrunjel verde tocat

Mod de preparare:

Rosiile se spala, li se taie un capac, se curata de seminte, se sareaza in interior si se lasa la scurs cu fata in jos.

Separat, intr-o cratita, se pun untul si ciupercile si se lasa la foc mic pana scade toata apa pe care au lasat-o. Dupa ce s-au racit, se amesteca cu smantana, faina si galbenusul. Se amesteca pana la omogenizare. Se umplu rosiile, se presara cu patrunjel verde tocat si se dau la cuptor timp de 20 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2396 viz    0 com
3650 viz    0 com
2031 viz    0 com
2402 viz    0 com
2339 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1689 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020829 (s)