News Flash:

Rosii umplute cu carne si orez

4 Martie 2013
2828 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 g carne de porc slaba
25 g orez
50 g ceapa
10-12 rosii mici
1 ardei
patrunjel
ulei
telina
sare

Mod de preparare:

Carnea tocata, impreuna cu ceapa tocata si calita, 2 minute, cu 2 linguri de ulei si cu ardeiul taiat in felii subtiri. La tocatura se adauga orezul si 50 ml apa rece, piper, sare, frunze de patrunjel si ntelina tocate, apoi totul se amesteca bine. Rosiilor spalate li se taie cate un capacel in partea dinspre codita si li se scoate miezul cu lingurita. Dupa aceea, se umplu cu tocatura si se asaza intr-o cratita, cu miezul de jur imprejur. Se pune si putina apa, ca sa ajunga cu cel putin un cm sub nivelul rosiilor. Deasupra se presara ½ lingurita de sare si se adauga o frunza de telina tocata si 3-4 linguri ulei. Uleiul se poate cali, un minut, cu o lingurita de ceapa rasa si apoi se pune peste rosii. Se acopera si se lasa sa fiarba, la foc mic, 30-40 minute. Se potriveste gustul cu sare, se serveste cu patrunjel si frunze de telina tocate, presarate deasupra.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez ceapa rosii mici ardei patrunjel ulei telina sare capacel cratita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1591 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019589 (s)