News Flash:

Rosii umplute cu branza si carnaciori

30 Iunie 2016
2191 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 rosii mari
1 lingura ulei de masline extravirgin
1 ceapa verde, tocata marunt
1 catel de usturoi maruntit
cca 300 gr carnariori italieni
putin busuioc tocat marunt (pentru decor)
170 gr gris
cca 170 gr branza Fontina, taiata in cubulete
50 gr parmezan dat pe razatoare
sare kosher
piper negru

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 220 de grade Celsius.
2. Taie capacele de la rosii si scoate continutul lor. Pune-le apoi cu partea taiata in jos, pe niste prosoape absorbante de bucatarie, pentru a se scurge de excesul de seama.
3. Soteaza ceapa si usturoiul 1-2 minute, in lingura de ulei incins.
4. Pune apoi faliile de carnaciori si gateste timp de 8 minute. Pe cat posibil, incearca sa faramitezi carnaciorii cu o lingura.
5. Transfera compozitia din tava pe alte prosoape absorbante, ca sa indepartezi excesul de grasime.
6. Amesteca apoi mixul cu parmezanul, grisul, branza Fontina si cu busuiocul. Potriveste de sare si piper.
7. Umple rosiile cu aceasta compozitie, pune capacelele si baga in cuptor pentru 15-20 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii umplute rosii cuptor rosii branza aperitiv rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1716 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021410 (s)