News Flash:

Rosii umplute cu branza feta

11 August 2016
2320 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 rosii medii
cca 110 gr branza feta faramitata
50 gr gris
2 linguri ceapa verde, tocata marunt
2 linguri patrunjel, tocat marunt
2 linguri ulei de masline extravirgin
1/4 lingurita sare
1/4 lingurita piper

Mod de preparare:

1. Taie cate un capacel din fiecare rosie, apoi scoate-i miezul. Indeparteaza semintele, dar pastreaza pulpa rosiilor.
2. Pune pulpa intr-un tocator electric, impreuna cu grisul, branza, ceapa, patrunjelul, piperul, sarea si uleiul de masline. Mixeaza pana cand se omogenizeaza.
3. Umple rosiile cu aceasta compozitie.
4. Pune-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt si baga-le in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, petnru 15-20 de minute.
Le poti servi cu frunzulite de patrunjel si cateva lingurite de branza feta (daca mai ai).
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii umplute retete rosii rosii branza rosii cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1513 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013971 (s)