News Flash:

Rosii umplute

19 Noiembrie 2012
2718 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ou
50 g creveti fierti
1 lingura crema de branza
sare
piper

Pentru umplutura:

2 linguri crema de branza
busuioc/marar/patrunjel
piper
sare

Pentru decor:

avocado
50 g somon sarat

Mod de preparare:

Se spala rosiile, se indeparteaza partea cu codita, iar apoi se scoate pulpa cu ajutorul unei lingurite.
Crevevii si avocado se taie marunt. Se amesteca oul fiert cu crevetii, se potriveste de piper si sare, dupa care se adauga crema de branza. Separat se amesteca pulpa de la rosii cu cealalta crema de branza si cu busuiocul. Se amesteca usor apoi cele doua compozitii, se umplu rosiile, iar ca decor se pun deasupra somonul si bucatile de avocado.

sursa foto: say7

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

1 ou creveti fierti sare piper umplutura busuioc marar patrunjel decor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1551 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013952 (s)