News Flash:

Rosii murate la borcanel

9 Septembrie 2016
2352 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg rosii
5 catei de usturoi
3 frunze de dafin

Pentru saramura:
1 litru de apa
1 lingura sare
1 lingura zahar

Mod de preparare:

1. Spala rosiile si inteapa-le din loc in loc cu o scobitoare.
2. Taie cateii de usturoi in jumatate.
3. Pune rosiile, usturoiul si frunzele de dafin intr-un borcan, alternativ.
4. Pune la fiert ingredietele pentru saramura.
5. Dupa ce e gata si s-a racit usor, toarn-o peste rosii.
6. Infileteaza capacul si tine borcanul la temperatura camerei vreo 4 zile. Dupa aceea le poti consuma.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rosii murate rosii borcan muraturi iarna
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1646 (s) | 24 queries | Mysql time :0.016230 (s)