News Flash:

Rosii marinate cu frunze de morcov - O reteta delicioasa

31 August 2016
13424 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

3 kg rosii
1.5 litri apa
3 linguri cu sare neiodata
1 pahar otet de 9 grade
3-4 cuisoare
2-3 boabe de ienibahar
2 morcovi
cateva frunze de morcov
4-5 catei de usturoi

Mod de preparare:

1. Pune pe fundul borcanelor frunzele de morcov, usturoiul si morcovul taiat rondele.
2. Gaureste rosiile din loc in loc cu o scobitoare si pune-le in borcane.
3. Umple borcanele cu apa clocotita, infileteaza capacele si lasa sa se raceasca.
4. Scurge apoi apa intr-un oala si pune-o la fiert. In oala adauga sarea, cuisoarele, zaharul si ienibaharul.
5. Cand incepe sa fiarba, ia oala de pe foc si pune in ea otetul.
6. Toarna zeama in borcane, infileteaza iar capacele si rastoarna-le, apoi acopera-le cu o patura. Dupa ce s-au racit de tot, du borcanele in camara.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii marinate rosii iarna rosii borcan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

George Popescu  | #1100
Si cat Zahar ????? ca nu scrie in reteta.
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1533 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014140 (s)