News Flash:

Rosii la cuptor umplute cu salata de ton

7 Iulie 2017
564 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 conserva de ton in apa, scursa
2 linguri de maioneza light
3 linguri de telina tocata fin
1 lingura de ceapa rosie, tocata fin
1 lingurita otet din vin
2 rosii coapte, taiate jumatati
4 felii de branza Cheddar
sare
piper

Mod de preparare:

Preincalzesti cuptorul la temperatura mare (ideal ar fi sa ai un model cu broiler – acel arzator din partea superioara sau un model cu grill) si ajustezi gratarul, sa fie pe a doua pozitie de sus. Asezi rosiile pe o tava de copt si le condimentezi cu sare si piper, dupa gust.
Combini ingredientele pentru salata de ton intr-un bol mic (pestele scurs, maioneza, telina, ceapa, otetul). Pui pe fiecare rosie o cantitate din salata de ton, apoi asezi o felie de branza cheddar pe deasupra.
Dai tava la cuptorul incins pana se topeste cascavalul, aproximativ 1-2 minute, iar rosiile se vor coace frumos. Scoti tava din cuptor si servesti imediat aceste rosii umplute cu salata de ton.

sursa: click pofta buna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

telina tocata branza cheddar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1826 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019893 (s)