Ingrediente:1
conserva de ton in apa, scursa
2 linguri de maioneza light
3 linguri de
telina tocata fin
1 lingura de ceapa rosie, tocata fin
1 lingurita
otet din vin2 rosii coapte, taiate jumatati
4 felii de
branza Cheddarsare
piper
Mod de preparare:Preincalzesti cuptorul la temperatura mare (ideal ar fi sa ai un model cu broiler – acel arzator din partea superioara sau un model cu grill) si ajustezi gratarul, sa fie pe a doua pozitie de sus. Asezi rosiile pe o tava de copt si le condimentezi cu sare si piper, dupa gust.
Combini ingredientele pentru salata de ton intr-un bol mic (pestele scurs, maioneza, telina, ceapa, otetul). Pui pe fiecare rosie o cantitate din salata de ton, apoi asezi o felie de branza cheddar pe deasupra.
Dai tava la cuptorul incins pana se topeste cascavalul, aproximativ 1-2 minute, iar rosiile se vor coace frumos. Scoti tava din cuptor si servesti imediat aceste rosii umplute cu salata de ton.
sursa:
click pofta buna
Comentarii (0)