News Flash:

Rosii la cuptor cu branza si usturoi

11 Martie 2016
5164 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

cateva rosii feliate
otet balsamic
200 gr spanac
3-4 catei de usturoi
putina zeama de lamaie
sare
100 gr branza semi-degresata (preferata ta)

Mod de preparare:

1. Pune feliile de rosii cu otet balsamic intr-un bol, pentru 4-6 ore.
3. Tapeteaza cu hartie de copt o tava, pune feliile de rosii in ea in si baga in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, pentru 7 minute.
4. Intre timp soteaza usturoiul si spanacul, cu zeama de lamaie si putina sare.
5. Scoate tava din cuptor.
6. Pune pe fiecare felie de rosie putin spanac, apoi branza semi-degresata si baga inapoi in cuptor, de data acestea pana cand branza incepe sa faca bule.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

aperitive antreuri gustari rosii cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1619 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019358 (s)