News Flash:

Rosii la cuptor cu branza

14 Februarie 2013
4162 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 rosii mari
2 carnati afumati taiati in bucati mici
1 ceasca cu crutoane de paine
1/2 ceasca branza sau cascaval ras
1 ardei iute
sare dupa gust

Mod de preparare:


Taie partea de sus a rosiilor si scoate pulpa din interior. Amesteca o parte din pulpa de rosii obtinuta cu crutoanele, cateva felii de ardei (in functie de cat de picat vrei) si bucatele de carnati. Cu o lingurita, umple fiecare rosie cu amestecul obtinut si presara deasupra suficienta branza rasa astfel incat sa fie complet acoperit. Pune rosiile in cuptorul incins si lasa 15 minute.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii carnati afumati branza cascaval ardei iute sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3365 viz    0 com
1657 viz    0 com
2955 viz    0 com
3968 viz    0 com
2270 viz    0 com
2485 viz    0 com
2802 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1422 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019024 (s)