News Flash:

Rosii cu sunca la cuptor

15 Septembrie 2011
942 Vizualizari | 0 Comentarii
Rosii cu sunca la cuptor
Ingrediente: 4 rosii 4 oua 50 g cascaval / cas / branza feta 2 felii sunca taiata cubulete 1 bucata usturoi 2 frunzulite de busuioc sare piper boia de ardei Mod de preparare: Rosiile se scobesc, se sareaza, se umplu pe jumatate cu amestecul de cascaval ras, sunca taiata cubulete, usturoi zdrobit si busuioc. In fiecare rosie se pune un ou. Peste acesta se presara piper, boia si sare. Rosiile astfel pregatite se pun intr-un vas termorezistent uns cu ulei si se pu in cuptor pentru 20-25 minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala rosii oua cascaval gorgonzola carnati
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1950 viz    0 com
2210 viz    0 com
1723 viz    0 com
1120 viz    0 com
1074 viz    0 com
1021 viz    0 com
1200 viz    0 com
1258 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1657 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019325 (s)