News Flash:

Rosii cu sunca la cuptor

15 Septembrie 2011
990 Vizualizari | 0 Comentarii
Rosii cu sunca la cuptor
Ingrediente: 4 rosii 4 oua 50 g cascaval / cas / branza feta 2 felii sunca taiata cubulete 1 bucata usturoi 2 frunzulite de busuioc sare piper boia de ardei Mod de preparare: Rosiile se scobesc, se sareaza, se umplu pe jumatate cu amestecul de cascaval ras, sunca taiata cubulete, usturoi zdrobit si busuioc. In fiecare rosie se pune un ou. Peste acesta se presara piper, boia si sare. Rosiile astfel pregatite se pun intr-un vas termorezistent uns cu ulei si se pu in cuptor pentru 20-25 minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala rosii oua cascaval gorgonzola carnati
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2003 viz    0 com
2260 viz    0 com
1842 viz    0 com
1179 viz    0 com
1104 viz    0 com
1063 viz    0 com
1241 viz    0 com
1287 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1665 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018582 (s)