News Flash:

Rosii cu porumb si quinoa la cuptor

8 Iulie 2013
1412 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

110 g cheddar ras
60 ml apa
6 rosii mari
200 g quinoa
3/4 lingurita chimion macinat
1 lingurita sare
1 lingura ulei de masline
1 lingura suc de lime
1 lingura oregano tocat
1 ceapa tocata
300 g porumb
2 bucati ardei iute

Mod de preparare:


Taie ardeii iuti pe lungime, scoate-le semintele si pune-i la copt. Curata-i de coaja si toaca-i marunt. Caleste cepa si porumbul intr-o tigaie cu putin ulei, pana cand ceapa se inmoaie. Pune legumele calite peste ardeii iuti, adauga oregano, ulei, suc de lime, chimion si putina sare.
Taie un capacel la fiecare rosie si scoate cu grija, cu ajutorul unei lingurite miezul rosiilor. Preseaza pulpa scoasa printr-o sita si pastreaza 300ml din sucul de rosii astfel stors.
Presara putina sare peste rosii si pune-le cu gura in jos pe un gratar timp de 30 de minute. Usuca-le, apoi, interiorul cu un servetel de hartie.
Pune quinoa intr-o sita deasa intr-un bol mare si acopera-o cu apa. Freaca timp de 30 de secunde bobitele de quinoa, scurge apa si clateste-le. repeta operatiunea de doua ori. Amesteca quinoa cu sucul de rosii pastrat, 60ml apa si putina sare. Pune-le la fiert, la foc mic, timp de 15 minute, pana cand lichidul este absorbit. Adauga acum quinoa peste amestecul cu porumb.
Incinge cuptorul la 180C. Pune in fiecare rosie cantitati egale de amestec de legume si quinoa. Presara deasupra cheddar ras. Tine rosiile la copt timp de 15-20 de minute pana cand branza se topeste.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cheddar ras quinoa himion macinat ceapa tocata ardei iute sita deasa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1587 viz    0 com
2224 viz    0 com
1357 viz    0 com
2263 viz    0 com
1681 viz    0 com
2695 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1500 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019411 (s)