News Flash:

Rosii cu mozzarella la gratar

8 Iulie 2013
1237 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

piper
oregano tocat marunt
8 lingurite ulei masline
8 linguri mozzarella taiata cubulete mici
4 catei usturoi taiati in felii subtiri
8 rosii medii
sare

Mod de preparare:

Incalzeste gratarul (pe gaz) timp de 10 pana la 15 minute, cu toate arzatoarele la intensitate mare. Taie un capac la fiecare rosie in parte. Scoate jumatate din miez de la fiecare rosie si arunca-l, lasand rosia scobita, cu baza intacta.
Pune 1-2 de felii de usturoi si 1 lingura de  mozzarella in fiecare cavitate a rosiilor. Stropeste cu ulei de masline si condimenteaza cu sare si piper.
Pune la loc capacelele la fiecare rosie si coace-le pe gratar, asezate intr-o tava cu partea taiata in sus. Lasa-le pe foc timp de 10 minute, pana cand rosiile sunt moi la atingere.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oregano tocat mozzarella usturoi rosii medii sare gratar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

899 viz    0 com
1044 viz    0 com
997 viz    0 com
1102 viz    0 com
1246 viz    0 com
1539 viz    0 com
1225 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1783 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022229 (s)