News Flash:

Rosii coapte la cuptor

5 Iulie 2012
3349 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

12 rosii lunguiete
2 lingurite oregano uscat
3 lingurite ulei de masline
2 lingurite sare de mare

Mod de preparare:

Se tapeteaza cu hartie de copt doua tavi si se incinge cuptorul la 100 grade. Dupa aceea se taie rosiile pe jumatate pe lungime, se pun in tava, se unge partea taiata cu ulei, se presara oregano si sare si se da la cuptor. Rosiile se servesc reci si cu paine prajita.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii oregano paine prajita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2805 viz    0 com
2604 viz    0 com
3720 viz    0 com
3369 viz    0 com
3227 viz    0 com
3471 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1810 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023702 (s)