News Flash:

Rosii coapte cu parmezan

20 Iunie 2016
1875 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 rosii mai mici, injumatatite
1 lingura ulei de masline
putina sare
putin piper negru, proaspat rasnit
100 gr parmezan dat pe razatoare

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 200 de grade Celsius.
2. Unge rosiile cu ulei, apoi potriveste-le de sare si piper.
3. Pune-el apoi intr-o tava de copt si presara pe ea parmezanul.
4. Baga tava in cuptor pentru 15-29 de minute sau pana cand parmezanul s-a topit.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rosii coapte rosii cuptor rosii parmezan gustare calda
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1568 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019439 (s)