News Flash:

Rosii cherry umplute cu orez

28 Mai 2013
2029 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 g de orez basmati alb
15 rosii cherry mai maricele
1 jumatate de vanata
1 lingurita de praf de curry
2 linguri de ulei de masline
1 lingura de patrunjel verde tocat
sare
piper

Mod de preparare:

Fierbe orezul aproximativ 20 de minute in apa cu sare, apoi scurge-l bine si raceste-l in apa rece. Taie capacelele la rosii si scoate-le semintele. Caleste orezul fiert intr-o tigaie cu putin ulei, impreuna cu praful de curry, pana cand se coloreaza bine boabele.
Taie vanata bucatele mai micute, prajeste-o putin si condimenteaz-o cu sare si piper dupa gust. Umple rosiile cu orez si asaza deasupra lor o bucatica de vanata.
Rosiile umplute cu orez, curry si vinete se servesc reci, decorate cu patrunjel tocat marunt.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii cherry patrunjel tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1593 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020780 (s)