News Flash:

Rosbif

12 Ianuarie 2012
2296 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

500-600 g muschi file de vita
1 lingura unt
1 catel de usturoi ras
1 lingura ulei de masline
piper
sare

Mod de preparare:


Pentru a-si pastra forma muschiul de vita se leaga in "plasa" cu o ata de bucatarie. Intr-o tavita sau o farfurie mare se presara sare si piper si se rostogoleste carnea, apoi se adauga si usturoiul ras si uleiul de masline si se da carnea si prin acest amestec. Se pune carnea intr-o punga tip ziploc, se ruleaza (daca punga este mai mare) si apoi se inchide punga. Se impacheteaza strans in cateva ziare, apoi intr-un prosop si se pune intr-o oala. Deasupra se toarna apa clocotita - sa acopere bine carnea infasurata; deasupra se pune o farfurie (peste carnea infasurata)si se acopera oala cu capac. Se lasa la cald 1 ora si jumatate. Daca este prea rece in camera, se infasoara oala in cateva prosoape.
Se scoate carnea din punga si se rumeneste in unt pe toate partile. Se scoate pe o farfurie, se acopera cu o folie si se lasa sa se raceasca. Se taie felii si se serveste cu mustar picant (cel cu seminte), hrean sau... wasabi.
Rosbif pregatit de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto


unt usturoi piper sare mustar picant hrean wasabi rosbif
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1777 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019282 (s)