News Flash:

Rondele din cartofi cu spanac

20 Mai 2011
1161 Vizualizari | 0 Comentarii
Rondele din cartofi cu spanac1
Ingrediente: 120 g spanac fiert 20 g unt 2-3 linguri branza rasa 450 g cartofi 1/2 pahar lapte cald 2- 3 catei de usturoi, zdrobiti sare piper nucsoara pudra 2 oua faina pesmet ulei pentru prajit parmezan ras Mod de preparare: Curatati si spalati in mai multe ape frunzele de spanac. Puneti-le in apa sarata ce clocoteste, acoperiti cu un capac, stingeti imediat focul si lasati la infuzat 3- 5 minute. Treceti sub un jet de apa rece, scurgeti si pasati. In felul acesta, spanacul se va inmuia destul, ramane verde frumos, usor crocant si, ce este mai important, nu-si pierde in apa constituentii. Caliti-l in unt incins, cateva minute, amestecand continuu, pana scade toata apa. Lasati la racit. Amestecati-l cu branza rasa. Separat, fierbeti cartofii in coaja, in apa sarata, 20 de minur, scurgeti si curatati de coaja. Pasati ca pentru piure, omogenizati bine cu sare, piper, nucsoara pudra, dupa gust, si lapte cald cat sa obtineti o compozitie mai groasa. Lasati sa se raceasca. Intindeti piureul pe o hartie de copt, sub forma de dreptunghi, in strat de 1 cm grosime, adaugati tot in strat compozitia cu spanac si rulati sub forma de sul, ajutandu-va de hartie. Taiati cu grija, in rondele, de grosimea unui deget. Treceti bucatile obtinute, pe rand, prin faina, ouale usor batute si pesmet. Prajiti-le in ulei incins, pe ambele parti, la foc potrivit, pana se rumenesc frumos. Scoateti pe servetele absorbante.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane rondele cartofi branza pesmet sarmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1676 viz    0 com
1358 viz    0 com
949 viz    0 com
5558 viz    0 com
1207 viz    0 com
1636 viz    0 com
1132 viz    0 com
1067 viz    0 com
1005 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1653 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018465 (s)