News Flash:

Rondele de vinete

13 Iulie 2011
934 Vizualizari | 0 Comentarii
Rondele de vinete
Ingrediente: 1 vanata mai mare taiata in 16 felii 8 felii de branza Provolone 2 rosii feliate subtire 8 - 10 fire de busuioc proaspat piper Pentru sos: 2 linguri de ulei de masline 2 lingurite de otet de vin sau balsamic 1 lingurita de mustar Dijon sare piper Mod de preparare: Se amesteca intr-un castron toate ingredientele pentru sos. Se introduc feliile de vanata in sosul de mai sus si se asaza pe grill pentru 5 - 10 minute. Se iau deoparte si se pun apoi in straturi sucesive de vanata, branza, rosie, cateva firicele de busuioc si putin piper. Se fac patru gramezi de vinete cu branza, se pun pe grill si se lasa aproximativ 2 minute, intorcandu-le numai o data. Se servesc imediat cu rondele de paine crocanta sau in sandvisuri cu paine prajita. sursa articol: http://www.retete-online.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

drojdie uscata retete vegetariene bruschete nuci caju
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1385 viz    0 com
1626 viz    0 com
1086 viz    0 com
1299 viz    0 com
1134 viz    0 com
2321 viz    0 com
1273 viz    0 com
1092 viz    0 com
2456 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1611 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023512 (s)