News Flash:

Rom aperitiv

6 Octombrie 2011
964 Vizualizari | 0 Comentarii
Rom aperitiv
Ingrediente: 2 cl rom alb 2 cl vermut sec 1 cl sirop de grenadine 1 cl zeama de lamaie Mod de preparare: Toate ingredientele se toarna intr-un shaker umplut cu gheata si se mixeaza bine. Dupa aceea bautura rezultata se pune intr-un pahar de cocktail.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala vermutrosu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1014 viz    0 com
1159 viz    0 com
946 viz    0 com
1145 viz    0 com
1007 viz    0 com
1054 viz    0 com
1116 viz    0 com
900 viz    0 com
1076 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1712 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022801 (s)