News Flash:

Rom aperitiv

6 Octombrie 2011
1029 Vizualizari | 0 Comentarii
Rom aperitiv
Ingrediente: 2 cl rom alb 2 cl vermut sec 1 cl sirop de grenadine 1 cl zeama de lamaie Mod de preparare: Toate ingredientele se toarna intr-un shaker umplut cu gheata si se mixeaza bine. Dupa aceea bautura rezultata se pune intr-un pahar de cocktail.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala vermutrosu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1072 viz    0 com
1249 viz    0 com
1004 viz    0 com
1198 viz    0 com
1062 viz    0 com
1115 viz    0 com
1183 viz    0 com
934 viz    0 com
1122 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1706 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020457 (s)