News Flash:

Rom amestecat cu condimente

17 Iunie 2013
881 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 fasii coaja de portocala
1/8 lingurita nucsoara
1/2 bat scortisoara
1 bucata anason stelat
1 pastaie cardamom
3 cuisoare
750 ml rom auriu
1/2 pastaie vanilie

Mod de preparare:

Amesteca romul cu mirodeniile si cojile de portocala intr-un vas cu capac etans. Taie pastaia de vanilie pe jumatate, cojeste miezul si pune-l in vas. Inchide cu capacul si agita bine ca sa se amestece. Lasa totul sa stea timp de 2 zile, agitand inca o data vasul dupa prima zi.
Strecoara printr-o sita deasa si indeparteaza mirodeniile si cojile de portocala. Romul obtinut il poti bea simplu sau il poti combina in cocktailuri.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nucsoara anason stelat pastaie cardamom rom auriu pastaie vanilie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1375 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013175 (s)