News Flash:

Rissoto cu pui si legume

27 Februarie 2013
1740 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

225 gr carne fiarta de pui
25 gr parmezan ras
1 litru supa limpede de pui
125 gr fasole verde pastai
225 gr sparanghel
15 gr unt
150 ml vin alb sec
1 ceapa mica
275 orez cu bobul lung
75 gr mazare calita in unt
sucul de la o jumatate de lamaie
sare
piper macinat
sofran

Mod de preparare:

Pune supa de pui si sparanghelul taiat in bucatele sa fiarba pana se inmoaie. Adauga in supa fasolea pastai, da focul mai incet si lasa supa sa fiarba. Topeste untul si caleste ceapa, la foc mic, circa 5 minute. Toarna vinul peste ceapa si lasa sa fiarba pana scade. Adauga orezul si lasa sa mai fiarba 2-3 minute.
 
Peste orez, presara un praf de sofran si toarna un polonic de supa de pui si amesteca pana cand orezul absorbe toata supa. Apoi, adauga incet restul de supa si amesteca incontinuu. Adauga mazarea, legumele fierte, carnea de pui si sucul de lamaie. Condimenteaza cu sare si piper dupa gust si lasa-le sa mai fiarba 3-4 minute.
Rissoto cu pui si legume se serveste fierbinte, cu parmezan ras.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

parmezan ras sparanghel unt ceapa mica sare piper macinat sofran
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1915 viz    0 com
2962 viz    0 com
1553 viz    0 com
1802 viz    0 com
2467 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1438 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018203 (s)