News Flash:

Risotto cu piept de pui si mazare

29 Februarie 2012
1698 Vizualizari | 0 Comentarii
Risotto cu piept de pui si mazare
Ingrediente:

1 kg piept de pui
1 ceasca orez
50 g unt
1 l supa de pui
1 ceapa tocata
2 linguri patrunjel tocat
150 g mazare
100 g cascaval ras

Mod de preparare:

In timp ce supa fierbe, se topeste untul. Apoi in ele se caleste aproximartiv 5 minute ceapa, amestecand continuu. Adaugam orezul si 60 ml apa si lasam sa fiarba pana cand scade la jumatate. Adaucam apoi cate 60 ml supa si fierbem amestecand continuu pana cand se absoarbe. Intre timp, incingem uleiul intr-o tigaie si punem pieptul de pui la prajit cate 8 minute pe fiecare parte. Scoatem puiul pe o farfurie si-l taiem felii subtiri. Peste orez adaugam mazarea, patrunjelul si parmezanul si amestecam usor. Acoperim vasul cu un capac si lasam sa stea asta 10 minute. Adaugam sare dupa gust. Se serveste cu feliutele de pui asezate deasupra.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez unt ceapa patrunjel mazare cascaval
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012562 (s)