News Flash:

Risotto cu pesmet si migdale

10 Decembrie 2012
1317 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

risotto
2 capatani mari de usturoi
frunze de cimbru (optional)
250 g pesmet
155 g migdale decojite
ulei de masline

Mod de preparare:

Coaceti capatanile de usturoi intregi la 230 grade Celsius, timp de circa 30 de minute, pana se inmoaie. Separati cateii si stoarceti compozitia dulce. Adaugati usturoiul peste risotto, impreuna cu cimbrul. Intr-o tigaie, prajiti migdalele si pesmetul in putin ulei de masline, pana cand devin crocante si aurii. Asezonati cu putina sare.

sursa: apropo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

risotto usturoi pesmet migdale tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1501 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020087 (s)