News Flash:

Risotto cu gorgonzola

11 Iulie 2013
1210 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

sare dupa gust
400ml supa de legume
50ml vin alb slab
30g ulei de masline
30g unt sarat
70g parmezan ras
100g anghinare
40g branza gorgonzola
40g ceapa alba
200g orez Arborio
piper dupa gust

Mod de preparare:

Se curata ceapa, se taie marunt si se adauga intr-o cratita cu unt si ulei de masline. Se soteaza aproximativ un minut, apoi se adauga orezul (aproximativ 50g/portie). Se amesteca 2 minute, dupa care se stinge cu vin alb sec. Amestecul se completeaza treptat cu supa de legume, amestecand continuu. Dupa 10-15 minute de fierbere, se adauga anghinarea taiata in sferturi si se lasa in continuare la fiert 5-6 minute.
Apoi, se adauga branza gorgonzola, unt in cubulete, parmezanul ras si se mai lasa 3 minute pe foc. Se serveste cald.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt sarat anghinare branza gorgonzola orez arborio
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1653 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019306 (s)