News Flash:

Risotto cu fructe de mare

12 Iulie 2012
2173 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g orez cu bob lung
500 g cocktail fructe de mare
1 ceapa mica
3 catei usturoi
sos Worcestershire
sos de soia

2 cm ghimbir ras
fulgi de ardei iute
ulei de masline

1 ceapa mica
supa de peste
1 morcov mic
1 ceapa verde
piper
sare


Mod de preparare:


Fructele de mare le-am spalat bine in mai multe ape, apoi le-am pus 1 minut in apa oparita.
Mai intai am pregatit orezul... Am calit ceapa tocata marunt si morcovul ras in putin ulei de masline. Am adaugat si orezul, apoi am pus supa de peste (oasele de peste ramase dupa dezosarea diversilor pesti, fierte impreuna cu legume, apoi strecurata zeama). Am pus amestecul intr-un vas de yena si am dat la cuptorul preincalzit. Am completat cu supa de peste cand a fost cazul.
Intr-un wok am pus putin ulei de masline, si am calit ceapa tocata marunt. Am adaugat usturoiul tocat, ghimbirul ras, sosul de soia, sosul Worcestershire, fulgi de ardei iute si fructele de mare scurse de apa. Am potrivit de sare si piper si am lasat cateva minute la foc.
Cand orezul era fiert pe jumatate, am adaugat fructele de mare.
Iar cand a fost gata am tocat marunt ceapa verde, si am adaugat-o orezului. Se serveste cu masline picante.
Risotto cu fructe de mare pregatit de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa usturoi ghimbir ceapa verde pipersare wok masline picante
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1694 viz    0 com
3304 viz    0 com
5856 viz    0 com
1625 viz    0 com
3181 viz    0 com
2549 viz    0 com
1311 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1638 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013699 (s)