News Flash:

Risotto cu ciuperci, ierburi si praz

8 Februarie 2013
1356 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 gr orez
200 gr praz tocat
500 gr ciuperci
2 catei de usturoi
1 litru supa de pui
150 ml vin alb
50 gr unt
1 lingurita cimbru
1 lingurita salvie
patrunjel tocat
ulei de masline
piper
sare
 
Mod de preparare:

Fierbe supa de pui intr-o cratita si pastreaz-o calda. Caleste prazul si usturoiul intr-o cratita, timp de 5 minute. Adauga ciupercile si asezoneaza cu sare si piper.
Incorporeaza orezul si amesteca usor. Lasa pe foc timp de 10 minute, dupa care adauga vinul si amesteca continuu. Apoi, treptat, adauga peste orez cate un polonic din supa de pui, amestecand bine. Lasa sa mai fiarba cateva minute, dupa care adauga ierburile si untul. Amesteca si asezoneaza cu sare si piper.
Risotto cu ciuperci, ierburi si praz se serveste cu parmezan ras si patrunjel proaspat tocat.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez praz tocat ciuperci vin alb unt cimbru salvie patrunjel tocat piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1152 viz    0 com
1127 viz    0 com
1637 viz    0 com
1885 viz    0 com
1212 viz    0 com
2596 viz    0 com
4427 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1667 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019968 (s)