News Flash:

Risotto cu ceapa verde

15 Mai 2012
1582 Vizualizari | 0 Comentarii
Risotto cu ceapa verde
Ingrediente:

250 gr orez cu bob lung
3 fire ceapa verde
2 linguri ulei de masline
750 ml supa de pui / legume
piper
sare


Mod de preparare:

Primadata se caleste ceapa verde, spalata si toata marunt, in ulei de masline. Dupa vreo 3 minute se adauga orezul spalat si se lasa cateva secunde. Se potriveste apoi de piper si sare si se toarna supa de pui. Se tine oala la foc mic, pana cand orezul absoarbe supa.

sursa: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ceapa verde pipersare supa
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1685 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013620 (s)