News Flash:

Risotto cu ceapa rosie

9 Mai 2011
946 Vizualizari | 0 Comentarii
Risotto cu ceapa rosie
Ingrediente: 300 gr. orez cu bobul rotund 6 cepe de apa rosii 3 cubulete de concentrat de supa de pasare 10 cl de vin alb sec 100 gr. parmezan sau cascaval ras 100 gr. unt sare piper Preparare: Puneti sa fiarba 1,5 l de apa, adaugand in ea cubuletele de concentrat. Trageti oala deoparte. Curatati cepele. Pe 3 dintre ele taiati-le in ineluse subtiri, iar pe celelalte 3 - in inele mai groase. Caliti-le intr-o cratita cu jumatate din unt. Turnati vinul, amestecati, apoi puneti orezul. Amestecati un minut, apoi adaugati putina supa de pasare. Supravegheati fierberea orezului, adaugand mereu lichid, pe masura ce el se absoarbe. Sarati, piperati. Cand orezul e fiert, adaugati restul de unt si de parmezan. Amestecati. Lasati cratita sa astepte 3 minute, apoi serviti.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

untura gogosar dulciuri sarmale cascaval ras unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

914 viz    0 com
1231 viz    0 com
999 viz    0 com
3704 viz    0 com
1030 viz    0 com
1089 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1425 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019999 (s)