News Flash:

Risotto cu ceapa rosie

9 Mai 2011
1008 Vizualizari | 0 Comentarii
Risotto cu ceapa rosie
Ingrediente: 300 gr. orez cu bobul rotund 6 cepe de apa rosii 3 cubulete de concentrat de supa de pasare 10 cl de vin alb sec 100 gr. parmezan sau cascaval ras 100 gr. unt sare piper Preparare: Puneti sa fiarba 1,5 l de apa, adaugand in ea cubuletele de concentrat. Trageti oala deoparte. Curatati cepele. Pe 3 dintre ele taiati-le in ineluse subtiri, iar pe celelalte 3 - in inele mai groase. Caliti-le intr-o cratita cu jumatate din unt. Turnati vinul, amestecati, apoi puneti orezul. Amestecati un minut, apoi adaugati putina supa de pasare. Supravegheati fierberea orezului, adaugand mereu lichid, pe masura ce el se absoarbe. Sarati, piperati. Cand orezul e fiert, adaugati restul de unt si de parmezan. Amestecati. Lasati cratita sa astepte 3 minute, apoi serviti.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura gogosar dulciuri sarmale cascaval ras unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

978 viz    0 com
1360 viz    0 com
1053 viz    0 com
3810 viz    0 com
1097 viz    0 com
1168 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1557 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013053 (s)