News Flash:

Risotto cu aripioare picante

8 Iunie 2012
1545 Vizualizari | 0 Comentarii
Risotto cu aripioare picante
Ingrediente:

150 g orez
1 kg aripioare de pui
curry
2 lingurite boia dulce
fulgi de ardei iute
ulei de masline
usturoi praf

2 fire ceapa verde
supa de pui
patrunjel
piper
sare


Mod de preparare:


Aripioarele le-am curatat, spalat si taiat pe articulatii. Varfurile le-am aruncat oprind doar cele doua bucati. Le-am condimentat cu boia, sare, piper, fulgi de ardei iute, usturoi praf si ulei de masline, si le-am lasat la frigider pentru cca 2 ore. Dupa cele doua ore, aripioarele le-am pus intr-un vas de yena si le-am dat la cuptor ptr o ora, intorcand din cand in cand aripioarele ptr a nu se arde.
Cat aripioarele au stat la cuptor, am pregatit orezul: ceapa verde am tocat-o marunt si am calit-o in putin ulei de masline. Am pus orezul, calidu-l si pe acesta putin, apoi am stins cu supa de pui fierbinte. Am lasat  sa fiarba, completand cu supa calduta.
Cand orezul a fost aproape gata, am pus curry si patrunjel. Am potrivit de sare si piper si am oprit focul.
Risotto cu aripioare picante pregatit de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez curry boia dulce ceapa verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018194 (s)