News Flash:

Rinichi de vita cu piure

19 Aprilie 2012
2011 Vizualizari | 0 Comentarii
Rinichi de vita in crusta de sare
Ingrediente:

2 rinichi
sare
1 ceapa micuta
un catel usturoi
jumatate pahar vin rosu
foi de dafin
o lingura concentrat de rosii
piper

Mod de preparare:

Curatim rinichii de interiorul alb, apoi ii taiem bucati nu prea mici pentru ca scad mult, apoi ii spalam bine. Daca vi se pare ca au un miros ciudat puteti sa-i opariti un pic cu apa in care puneti un pic de otet. Intr-un vas calim un pic ceapa spalata si taiata marunt impreuna cu usturoiul curatat si taiat feliute mici, daugam carnea, apoi o imbatam cu vinul rosu/negru/alb, nu conteaza culoarea. Invartim incontinuu pana se evapora, adaugam foile de dafin si apa cat sa acoperim ingredientele, punem concentratul de rosii, saram si piperam dupa gust si lasam la foc mijlociu pina scade apa si rinichii sint fragezi,  daca mai e nevoie mai adaugam un pic de apa. Atentie ca trebuie sa ramina un sos delicios de la rinichi. Servim alaturi de un piure de cartofi sau mamaliguta calda.
Rinichi de vita in crusta de sare pregatiti de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rinichi sare ceapa usturoi in rosu piper vas mamaliguta calda
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2525 viz    0 com
2129 viz    0 com
3413 viz    2 com
1415 viz    0 com
2144 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1546 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019068 (s)