News Flash:

Rigatoni cu branza si pui la cuptor

10 Noiembrie 2011
8750 Vizualizari | 0 Comentarii
Rigatoni cu branza si pui la cuptor
Ingrediente: 400 g paste rigatoni 2 bucati piept de pui fiert 2 cesti mozzarella rasa 100 g spanac proaspat (baby spinach) 1 lingura ulei de masline 2 catei de usturoi zdrobit 1 ceapa rosie 500 g sos de paste Mod de preparare: Se toaca pieptul de pui. Se incinge cuptorul la 180 grade. Se fierb pastele intr-o oala cu apa clocotita si apoi se scurg. Se pun pastele inapoi in oala. Intre timp, se incinge ulei intr-o tigaie la foc iute si se pun ceapa si usturoiul la calit 3 minute, se pune ceapa, sosul de apste, puiul, ¾ din cantitatea de branza si spanacul in oala peste paste si se amesteca usor, apoi se transfera amestecul intr-o tava. Se presara branza ramasa pe deasupra si se baga la cuptor 20 de minute. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste nuci pecan parjoale spanac usturoi curacao triple
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1461 viz    0 com
1966 viz    0 com
1398 viz    0 com
1177 viz    0 com
3500 viz    0 com
1190 viz    0 com
1050 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1701 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022382 (s)